joi, 28 noiembrie 2013

Dincolo de necazuri - EXISTĂ DUMNEZEU! Există soluţie!

<< Atunci când credeţi că nu mai aveţi nici o soluţie la necazurile din viaţă, când nu mai găsiţi ieşire...
amintiţi-vă că, deasupra a toate, EXISTĂ DUMNEZEU:

"Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu,
Miluieşte-mă pe mine, păcătosul / păcătoasa."

... şi, căutaţi un Preot, Biserica, o Mănăstire! La DUMNEZEU toate sunt cu putinţă!


Revista ortodoxă "ATITUDINI": http://atitudini.com/ >>

luni, 25 noiembrie 2013

CANCERUL atacă (fără milă!)

CANCERUL atacă (fără milă!)
Cancerul loveşte din nou...

Atenţie la sănătate: nu doar unele alimente pot fi uneori cancerigene, ci şi cosmeticele, produsele de îngrijire a corpului, detergenţii, produsele de curăţeţie pot fi cancerigene... în anumite cazuri şi situaţii! Stresul poate favoriza cancerul!.. relaxaţi-vă cum puteţi!


* * *
<<Numărul deceselor provocate de cancer în România s-a dublat din 2009 până în 2012. Cifra apare într-un studiu publicat de Jurnalul European de Oncologie.

În 2009 s-au înregistrat 182 de cazuri la suta de mii de locuitori, iar în 2012, rata a crescut la 388 cazuri la suta de mii de locuitori. 

Producătorii de medicamente spun că cifrele nu sunt surprizătoare, pentru că bolnavii români nu au acces la tratamente moderne. 

Reprezentanţii asociaţiei Române a Producătorilor Internaţionali de Medicamente au declarat, pentru Gândul.info, că
26% dintre noile tratamente oncologice sunt pe 'lista de aşteptare' de mai bine de 6 ani".*>>

Există factori adiacenţi favorizanţi în producerea şi dezvoltarea cancerului – a tumorilor maligne, ş.a. - precum stresul, mediul în care trăim – adică microclimatul, anturajul stresant, imuniutatea scăzută etc.. Cancerul se declanşează atunci când organismul nu mai face faţă, este depăşit! Bruierea şi tulburarea organismului prin alimentaţie nesănătoasă, prin malnutriţie sau / şi alimente în exces, prim medicamente necorespunzătoare, strtes, câmpuri electro-magnetice prea intense generate numeroase aparate electronice şi electrice, produse de curăţenie necorespunzătoare sau folosite incorect, unele cosmetice ş.a.!
Atenţie la riscurile pentru sănătate: nu doar unele alimente pot conţine ingrediente care pot fi uneori cancerigene, ci chiar şi cosmeticele, produsele de îngrijire a corpului, detergenţii, produsele de curăţeţie ş.a. pot fi cancerigene – depinde de compoziţie, dozaj, absorbţia în organism, depinde de starea de sănătate, de istoricul medical şi genetic al consumatorului... depinde şi de alţi factori care se combină!

Cancerul şi alimentaţia
Privitor la profilaxia (prevenirea) şi combaterea cancerului amintim şi subliniem cateva reguli de urmat:
Păstrarea unei bune stări a imunităţii printr-o alimentaţie corespunzătoare, completă-complexă-echilibrată, cu practicarea mişcării fizice, a sportului, cu evitarea toxinelor, a mediului toxic, evitarea câmpurilor electromagnetice (prea intense sau la care persoanele se expun prea des), evitarea gătitului la cuptorul cu microunde sau pe plita cu inducţie electro-magnetică, şi cu evitarea staţionării în faţa sau in imediata apropiere a cuptoarelor cu microunde, a staţiilor radar (de detectare şi monitorizare) ş.a., în schimb cu sănătoase cu plimbări în natură, cu relaxare...

Suplimentele nutritive
Suplimentele sunt absolut necesare: antioxidanţii, enzimele, vitaminele, mineralele, prospăturile naturale! Polenul, mierea naturală de albine, spirulina, germenii de grâu ş.a. susţin imunitatea şi optimizează digestia şi absorbţia! Atenţie la alergeni – alergii! Obligatoriu consultaţi medicul înainte de a începe o dietă şi detoxifierea - care este esenţială pentru curăţarea organismului.

Anticancer - vitamina minune B17
Conform articolului din Atitudini” (nr. 22, aprilie 2012, pp. 94-96): “Dr. Ernst Krebs despre o metodă simplă şi naturală de vindecare a cancerului. Vitamina B17 – previne şi tratează cancerul”, vitamina B17 / Laetril / Amigdalina din diverşi sâmburi - miez de sâmburi de caise ş.a. este anticancerigenă - (vezi Atitudini” şi Răzvan-Ioan TULPAN, Alimentaţie sănătoasă. Nutriţie naturală [...]” şi în Librăria din Promenada MALL).
Este indicată şi vit. B9 care se află şi în tărâţele de grâu, în diferite seminţe şi nuci ş.a.; zincul şi alte minerale ş.a., care se absorb cel mai bine din alimentele în forma lor naturală, eventual într-o formă optimizată (de ex. gerrmenii de grâu, tărâţele, grâul încolţit - care nu se consumă imediat după încolţire ci se lasă un timp în repaos (vezi Ierom. Ghelasie Ghe. / Ghelasie de la Frăsinei - „Cerealele, între sacru şi medicină”).

Atenţie şi la toxicitatea şi efectele adverse ale anumitor alimente (cu anumiţi aditivi / E-uri), provenite din zone poluate, peşti care conţin metale grele, carne care conţine hormoni de creştere şi antibiotice ş.a.), ingrediente, medicamente, apa consumată ş.a..

Anticancer
Fructe şi legume naturale proaspete!... plus mişcare fizică! Sunt vitale legumele, fructele naturale, verdeţurile proaspete, nefierte şi necongelate, pentru aportul de enzime (se distrug prin congelare, fierbere şi la temperaturi de peste cca 34-40 de grade Celsius), vitamine, minerale, oligoelemente ş.a.. Alimentaţia naturală, complexă, variată, completă este cheia sănătăţii.... plus mişcare fizică, relaxare şi suplimente naturale!

Risc de intoxicare
Privitor la posibilitatea intoxicării organismului cu alimente nesănătoase, cu diverşi aditivi, cu cosmetice nesănătoase (posibil toxice şi cu risc cancerigen, în anumite situaţii), subliniem articolul din revista „The Ecologist” / “Ecologistul” (vol. 33, nr. 8, octombrie 2003, pp. 22-23) - există o serie de ingrediente suspecte larg răspândite în majoritatea şampoanelor, gelurilor de duş, cosmeticelor, produselor de îngrijire şi de frumuseţe, de igienă corporală şi orală ş.a.. Articolul evidenţiază realitatea dură şi tristă: o mulţime de tipuri de şampon, săpun, gel de duş, diverse cosmetice ş.a. conţin ingrediente de bază posibil nesănătase în anumite cazuri, suspecte că ar putea fi toxice – aditivi posibil nesănătoşi, unii fiind dovediţi cu risc cancerigen conform studiilor ştiinţifice efectuate de laboratoare acreditate, institute de cercetări, în unele cazuri chiar de departamentele americane precum US „Food and Drug Administration” (FDA) - Inspecţia pentru Alimente şi Medicamente” din SUA. Potrivit „The Ecologist”, se enumeră 12 ingrediente suspecte, care ar putea fi dăunătoare. Ingredientele „problemă-suspecte, pe care o serie de specialişti le consideră nesănătoase şi de risc, se regăsesc în numeroase produse precum: săpun (solid şi lichid), şampon, gel de duş, paste de dinţi, creme ş.a.. „The Ecologist” (vol. 33, nr. 8, octombrie 2003, pp. 22-23) a publicat o listă cu ingrediente suspecte, considerate ca fiind posibil dăunătoare, cu risc ( vizibilă şi pe Internet: http://www.exacteditions.com/browsePages.do?issue=5977&size=2&pageLabel=22 ) :
Sodyum laureth sulfate (SLES) / Sodium lauryl sulfate (SLS), Cocamidopropyl Betaine, Parfum (sintetic în cele mai multe cazuri), Cocamyde mea, Sodyum chloride, DMDM-Hydantoin, Metylparaben, Tetrasodium EDTA, Propylene glycol, Diazolidinyl urea, Benzoic acid, Cl 17200, Cl 15510, Cl 60730, Cl 42053. Astfel, se precizează că, unele ingrediente, în anumite situaţii, pot avea efecte neurotoxice, pot provoca dermatite, hipotensiune, depresie ş.a.altele sunt suspectate că s-ar absorbi prin piele în fluxul sangvin, iar de aici în oganele interne, inclusiv la creier!
Conform The Ecologist” şi conform specialiştilor, o serie de astfel de substanţe-ingrediete pot rămâne în corp ani de zile şi pot genera complicaţii, îmbolnăviri, în funcţie de doză, de starea de sănătate, de sensibilitate, în funcţie de măsurile de profilaxie şi combatere etc..

Fără panică
Cu toate acestea, nu trebuie să intrăm în panică! Organismul rezistă la tot feluri de factori agresivi, toxici, cancerigeni.... dovadă că incidenţa cancerului nu este mare, însă, este bine să ne ferim de factorii care pot produce probleme de sănătate, chiar cancer! „Paza bună trece primejdia rea!”
_______________________________________________________________________

Articol scris de Răzvan Tulpan (Răzvan-Ioan Tulpan), publicat într-o formă asemănătoare și în ediția tipărită a ziarului "Mesagerul de Sibiu".
Despre autor:
Răzvan Ioan Tulpan este analist, contabil, licenţiat în Relaţii Internaţionale şi Studii Europene al ULBS, cercetător independent şi veterinar. Autorul coordonează şi tehnoredactează lucrări de licenţă şi masterat, la cerere. Articolele sale sunt publicate pe www.tulpan-i-consiliere.blogspot.com. Cărţile sale despre alimentaţia sănătoasă, globalizare, relaţii internaţionale, enigme și investigaţii, recorduri și curiozităţi, umor, credinţa ortodoxă, cărţi pentru copii ş.a. pot fi achiziționate şi din librăria din Promenada MALL sau pot fi comandate direct de la autor, la adresa de E-mail: AiCarteAiParte.ioan@gmail.com .

SURSE:
Răzvan-Ioan TULPAN, Viaţă şi sănătate... pentru o viaţă sănătoasă”, Sibiu, 2010.
Răzvan-Ioan TULPAN, Alimentaţie sănătoasă. Nutriţie naturală [...]”, Sibiu, 2012, pp. 58-63, 108-115 ş.a..
Revista ortodoxă „Atitudini” nr. 22, aprilie 2012, pp. 94-96: www.atitudini.com ,
http://www.fitomed.eu/index2.html ,
http://www.anamob.ro/nutritie/vitamine.shtml#B17 ,
http://www.anamob.ro/nutritie/vitamine.shtml .
http://www.cancer.org/ .
The Ecologist” / “Ecologistul” (vol. 33, nr. 8, octombrie 2003, pp. 22-23). www.theecologist.org ,
http://tulpan-i-consiliere.blogspot.ro/ .
Dr. Pavel Chirilă, Nu hrăni cancerul” şi „Vindecarea”, Ed. Christiana, 2012-2013.
Emil Rădulescu, „Alimentaţie inteligentă”, Bucureşti, 2003.
Daniel REID, TAO. Cartea completă de medicină tradiţională chineză”, Editura Colosseum, Bucureşti, 1996: Notă: Atenţie - din cartea TAO a lui Daniel REID nu recomandăm fragmentele despre energii precum yoga, chee-cung / Qi-goong!
******************************************

OFERTA CĂRŢI autor Răzvan TULPAN Sibiu RO UE - VALABIĂ DIN 15.11.2013.  OFERTA adăugată în 2018, actualizată!

Răzvan TULPAN


 Autorul - Răzvan-Ioan TULPAN 

 C O N T A C T  E-mail:   AiCarteAiParte.ioan@gmail.com

* * *Răzvan TULPAN pe FACEBOOK:
Click pe LINK >>>>>  https://www.facebook.com/razvan.tulpan 


OFERTA DE CĂRŢI! VALABILĂ DIN 15.11.2013! adăugată în 2018, actualizată! VĂ AŞTEPTĂM!

                          * * * * * * * * * * * * * * * * * * *  * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *  * * * * * *

 Autorul - Răzvan-Ioan TULPAN 

 C O N T A C T  E-mail:   AiCarteAiParte.ioan@gmail.com

* * * Răzvan TULPAN pe FACEBOOK:

 Click pe LINK >>>>>  https://www.facebook.com/razvan.tulpan 

                          * * * * * * * * * * * * * * * * * * *  * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *  * * * * * *

               GARANTAT  un CADOU GRATIS ... în 3 paşi:
                                             < GARANTAT un CADOU GRATIS în luna NOIEMBRIE 2013:

                             Pasul 1) DACĂ eşti studentă / student la oricare Facultate a ULBS şi

                                                            Pasul 2) iei legătura cu autorul şi

                                  Pasul 3) cumperi în luna NOIEMBRIE 2013 oricare carte a autorului Răzvan-Ioan TULPAN direct de la el,

                                              ...  ATUNCI poţi primi
                                                   GARANTAT un CADOU GRATIS la alegere din cele 4 disponibile, din partea autorului:
                                                              a) o ciocolată de calitate - cu unt de cacao - cu lapte, 
stafide sau alune ş.a.
sau 
                                                                  b) o periuţă de dinţi (de marcă) cu peri speciali!
sau
c) o pastă de dinţi (poţi alege din mai multe sortimente)
sau
d) o carte BONUS GRATUIT GARANTAT!

                                                                   Vă aşteptăm cu drag! Succes! NU RATA OCAZIA!
                          CONTACT  E-mail: AiCarteAiParte.ioan@gmail.com

                          * * * * * * * * * * * * * * * * * * *  * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *  * * * * * *
CĂRŢI şi în  LIBRĂRIILE ALEXANDRIA  din PROMENADA MALL Sibiu, cu adaos comercial!
                          * * * * * * * * * * * * * * * * * * *  * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *  * * * * *


vineri, 22 noiembrie 2013

CUPTOARELE CU MICROUNDE sau "AGRESORUL" din bucătărie - SĂNĂTATEA ÎN PERICOL!

CUPTOARELE CU MICROUNDE
- SĂNĂTATEA ÎN PERICOL!

Riscuri: cuptoarele cu microunde
Deşi cuptoarele cu microunde se găsesc „la liber” în comerţ, în numeroase ţări este contraindicată folosirea cuptoarelor cu microunde la prepararea alimentelor, la încălzirea lichidelor etc. deoarece există (conform numeroaselor studii şi cercetări din întreaga lume), există riscuri serioase privind sănătatea. Practic microundele modifică membrana celulară a alimentelor, lichidelor, după cum bine se poate observa la microscopul electronic. Faptul că microundele incălzesc alimentele şi lichidele este doar unul din efectele negative ale microundelor care modifică starea naturală dar şi structura mâncării, mai mult, substanţe chimice toxice din ambalajele (de ex. din folie de plastic (pungi de plastic) sau recipiente, pahare, farfurii, carcase din plastic ş.a.) în care sunt puse alimentele in timpul preparării la microunde, deci o parte din substanţele chimice toxice ale ambalajelor trec in alimentele pe care apoi le mancăm, iar în general alimentele şi chiar băuturile preparate la microunde, ca atare sau in pungi (in diverse ambalaje cu risc) devin alimente şi băuturi puternic modificate, practic denaturate şi pot avea efecte toxice, chiar cancerigene - în funcţie de doza de microunde, de timpul de expunere, în funcţie da cantitatea de alimente şi băuturi ingerate, în funcţie da starea de sănătate a consumatorilor şi a celor supuşi efectelor directe ale microundelor şi ale altor tipuri de câmpuri, care persoane stau în imediata apropiere a cuptoarelor cu microunde ş.a.. (vezi Internet, website-ul doctorului în chimie Lita LEE). De regulă femeile gravide, vârstnicii, bolnavii, copiii pot evita atât câmpurile electromagnetice intense cât şi alimentele cu mulţi aditivi, datorită faptului că aceste categorii de persoane sunt mai sensibile! De altfel nici laptele incălzit la microunde şi dat apoi bebeluşilor nu mai este sănătos, laptele fiind modificat şi „atacat” de „bombardarea” cu microunde. De altfel este binecunoscut riscul la care sunt expuşi operatorii staţiilor radar (aparatele funcţionează cu câmpuri electromagnetice, microunde, unde radio ş.a. ) ş.a., risc de slăbitre a imunităţii, risc de diverse imbolnăviri, chiar risc de cancer în anumite situaţii şi în anumite conjuncturi.
Apa supusă la încălzirea cu microunde şi folosită apoi la udarea plantelor practic a intoxicat plantele, slăbindu-le. Plantele udate, după stropirea zilnică (7-9 zile) cu apă incălzită în cuptorul cu microunde ofilindu-se – conform revistei „Familia ortodoxă”, nr. 8 (31), august 2012.
Câteva dintre efectele negative ale utilizării microundelor asupra alimentelor, efecte negative directe prin acţiunea microundelor şi asupra utilizatorilor cuptoarelor cu microunde, conform revistei britanice „The Ecologist” (vol. 33, nr. 9 din noiembrie 2003): în conformitate cu cercetări americane şi britanice, câteva efecte nocive ale utilizării cuptoarelor cu microunde:
1. În anul 1991 un pacient dintr-un spital din Tulsa a murit în urma unei reacţii alergice după ce i s-a făcut o transfuzie de sânge care a fost uşor încălzit în cuptorul cu microunde, rezultând că microundele au alterat sângele pentru transfuzie, l-au modificat, generând astfel decesul pacientului.
2. De asemenea, se aminteşte riscul de a cconsuma alimente care sunt incălzite la microunde in ambalajul lor de plastic, in pungă ş.a. care alimente pot avea apoi în compoziţie subtanţele sintetice nealimentare din ambalaj - precum substanţa chimică toxică care se află în unele ambalaje - Bisphenol A diglycidyl ether.

Alte posibile efecte dăunătoare ale expunerii la microunde:
Afectarea impulsurilor electrice nervoase de la nivelul creierului; alterarea undelor cerebrale naturale-normale, efecte negative asupra producerii de hormoni oameni (femei şi bărbaţi).

Ca exemplu, atragem atenţia că datorită riscurilor pentru sănătate, în Rusia, au fost interzise cuptoarele cu microunde între anii 1976-1990.

Conform diverselor studii şi conform revistei „Familia ortodoxă” (nr. 8 (31) / 08.2012), pot să apară o serie de efecte negative generate de expunerea alimentelor la microunde dar şi efecte negative directe asupra oamenilor aflaţi în imediata apropiere acuptoarelor cu microunde.

Organismul uman are peste 63 % apă, iar creierul uman conţine şi mai multă apă - fiind şi un mare consumator de energie, deci este afectat atât de câmpurile electromagnetice cât şi de unde, microunde, ultrasunete, radiaţii (conform specialiştilor, experţilor, massmedia).
Supunerea zilnică a organismului la „stresul” (la forţartea) substanţelor nesănătoase cum sunt pesticidele, ierbicidele, nitriţilor şi nitaţilor (din ape, plante, legume, fructe), aditivii toxici (unii aditivi sunt netoxici şi naturali) poate duce la îmbătranire prematură, pierderea vitalitaţii, incetinirea şi tulburarea (bruiajul) activităţilor celulare, tulburări de metabolism, tulburări hormonale (in special la femei), mutaţii genetice negative, chiar la cancer.

În revista “Familia ortodoxă” (nr. 10 din 2012), Lect. Dr. Ing. Andrei Drăgulinescu ne avertizează în general, că aparatele electronice, electrocasnice, telefoanele mobile ş.a., generatoare implicit de câmpurile electrice şi magnetice statice şi de frecvenţă foarte joasă, de câmpuri electro-magnetice din domeniul radiofrecvenţelor şi microundelor (utilizate în comunicaţii), unele generează unde radio, dar şi undele electromagnetice, acesta pot favoriza, în anumite doze şi la anumite grade mai mari de expunere, în timp, apariţia şi chiar accelerarea dezvoltării celulelor canceroase, “prin diverse mecanisme: distrugerea echilibrului electrochimic al celulelor, influenţe mutagenice, diminuarea secreţiei de melatonină. Alături de efectele cancerigene, câmpurile electromagnetice sunt acuzate şi de influenţe negative asupra fenomenelor electrofiziologice naturale, de producerea unor afecţiuni degenerative ale sistemului nervos, de modificări genetice cu caracter ereditar, de tulburări psihice şi comportamentale etc..”

În concluzie, este bine şi sănătos să evităm prepararea alimentelor la cuptoarele cu microunde, plite cu inducţie electro-magnetică, să evităm alimentele şi băuturile prea preluctate industrial şi prea aditivate cu aditivi SINTETICI şi toxici căci, deşi ORGANISMUL POATE REZISTA LA MULTE astfel de şocuri, ÎNTR-UN FINAL POATE CEDA, rezultând ÎMBOLNĂVIRI, COMPLICAŢII, BANI CHELTUIŢI LA MEDIC ŞI LA FARMACIE, uneori poate interveni chiar DECESUL - riscuri majore existând în cazul sugarilor, femeilor gravide. Deci nu trebuie să intrăm în panică datorită acestor lucruri, căci toţi folosim aparate electrice, electro-casnice, radiouri, DAR TREBUIE SĂ ÎNCERCĂM, ÎN LIMITA POSIBILITĂŢILOR, SĂ EVITĂM ACESTE ŞOCURI!


SURSE:
  • Răzvan-Ioan TULPANViaţă şi sănătate... pentru o viaţă sănătoasă”, Sibiu, 2010.
  • Răzvan-Ioan TULPANAlimentaţie sănătoasă. Nutriţie naturală [...]”, Sibiu, 2012, pp. 30-33, 46-49 ş.a..
  • Marius Theodor CABA, „Dietoterapie tradiţională chineză”, Ed. Cimarron, Sibiu, 2011.
  • Paul ROBERTSSfârşitul hranei. Pericolul înfometării în era supermarketurilor”, Editura Litera Internaţional, Bucureşti, 2009.
  • The Ecologist”, vol. 33, nr. 9, noiembrie 2003, pp. 26-27.
  • Anthony Wayne, Lawrence Newell, Radiation Ovens –
  • The Proven Dangers of Microwaves :
  • http://numismaticrareuscoin.com/nbn/microwave.html şi
  • http://www.rense.com/general2/dangers.htm .
  • Dr. Robert O. Becker, Gary Selden, The Body Electric, Editor William
  • Morrow and Co., New York, 1985, p. 314; http://www.amazon.com/The-Body-Electric-Electromagnetism-Foundation/dp/0688069711 .
  • www.litalee.com/shopexd.asp?id=182 .
  • Revista „Familia ortodoxă” http://www.familiaortodoxa.ro .
  • http://tulpan-i-consiliere.blogspot.ro/ .
  • The Ecologist”, vol. 33, nr. 9, noiembrie 2003, pp. 26-27: http://www.exacteditions.com/exact/browsePages.do?
  • issue=5301&size=&pageLabel=26 .
  • Daniel REIDTAO. Cartea completă de medicină tradiţională chineză”, Editura Colosseum, Bucureşti, 1996. NOTA MEA: NU recomandăm pasajele (din cartea lui Daniel REID) despre yoga, chee-cuung / Qi-goong! Pr.-Părintele ARSENIE BOCA ne îndemna şi în cărţile sale să nu folosim asemenea energii şi tehnici!... căci suntem ORTODOCŞI (creştini-ortodocşi)!

Despre autor:
Răzvan Ioan Tulpan este analist, contabil, licenţiat în Relaţii Internaţionale şi Studii Europene al ULBS, cercetător independent şi veterinar. Autorul coordonează şi tehnoredactează lucrări de licenţă şi masterat, la cerere. Articolele sale sunt publicate pe www.tulpan-i-consiliere.blogspot.com. Cărţile sale despre alimentaţia sănătoasă, globalizare, relaţii internaţionale, enigme și investigaţii, recorduri și curiozităţi, umor, credinţa ortodoxă, cărţi pentru copii ş.a. pot fi achiziționate şi din librăria din Promenada MALL sau pot fi comandate direct de la autor, la adresa de E-mail: AiCarteAiParte.ioan@gmail.com .


******************************************

OFERTA CĂRŢI autor Răzvan TULPAN Sibiu RO UE - VALABIĂ DIN 15.11.2013.  Oferta adăugată în 2018, actualizată!

Răzvan TULPAN


 Autorul - Răzvan-Ioan TULPAN 

 C O N T A C T  E-mail:   AiCarteAiParte.ioan@gmail.com

* * *Răzvan TULPAN pe FACEBOOK:
Click pe LINK >>>>>  https://www.facebook.com/razvan.tulpan 



                          * * * * * * * * * * * * * * * * * * *  * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *  * * * * * *

 Autorul - Răzvan-Ioan TULPAN 

 C O N T A C T  E-mail:   AiCarteAiParte.ioan@gmail.com

* * * Răzvan TULPAN pe FACEBOOK:

 Click pe LINK >>>>>  https://www.facebook.com/razvan.tulpan 

                          * * * * * * * * * * * * * * * * * * *  * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *  * * * * * *

               GARANTAT  un CADOU GRATIS ... în 3 paşi:
                                             < GARANTAT un CADOU GRATIS în luna NOIEMBRIE 2013:

                             Pasul 1) DACĂ eşti studentă / student la oricare Facultate a ULBS şi

                                                            Pasul 2) iei legătura cu autorul şi

                                  Pasul 3) cumperi în luna NOIEMBRIE 2013 oricare carte a autorului Răzvan-Ioan TULPAN direct de la el,

                                              ...  ATUNCI poţi primi
                                                   GARANTAT un CADOU GRATIS la alegere din cele 4 disponibile, din partea autorului:
                                                              a) o ciocolată de calitate - cu unt de cacao - cu lapte, 
stafide sau alune ş.a.
sau 
                                                                  b) o periuţă de dinţi (de marcă) cu peri speciali!
sau
c) o pastă de dinţi (poţi alege din mai multe sortimente)
sau
d) o carte BONUS GRATUIT GARANTAT!

                                                                   Vă aşteptăm cu drag! Succes! NU RATA OCAZIA!
                          CONTACT  E-mail: AiCarteAiParte.ioan@gmail.com

                          * * * * * * * * * * * * * * * * * * *  * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *  * * * * * *
CĂRŢI şi în  LIBRĂRIILE ALEXANDRIA  din PROMENADA MALL Sibiu, cu adaos comercial!
                          * * * * * * * * * * * * * * * * * * *  * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *  * * * * *